ABD ordusundan 'Tac Mahal'li ramazan kutlaması

ABD ordusundan 'Tac Mahal'li ramazan kutlaması

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşta Türkiye'nin dengeli bir politika izlemesi, Atlantik'in öbür tarafında olumlu dönüşler bulmaya devam ediyor. Son olarak ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı'NIN (CENTCOM), sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, Tac Mahal ikonuyla ramazanın gelişini kutlaması dikkat çekti.

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali sonrası Türkiye'nin dengeli politika izlemesi, Kiev yönetimine SİHA'lar satması, müzakerelerin İstanbul'da gerçekleştirilmesi gibi gelişmeler Batı'da da sonuç verdi. NATO Genel Sekreteri Stoltenberg de, İstanbul'da düzenlenen barış görüşmelerinden dolayı Türkiye'ye teşekkür etmişti.

ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM), Türkçe hesabından bir paylaşım yaparak ramazanın gelişini kutladı. Kutlamada kullanılan ikonun Tac Mahal olması da dikkat çekti.

'HAYIRLI RAMAZANLAR'

CENTCOM, Türkçe paylaşımlar yaptığı hesabından, altında 'Hayırlı ramazanlar' yazan bir görseli paylaştı. Görselde yer alan ikonun ise Türkiye'den bir cami olmayın Hindistan'daki Tac Mahal'in kullanılması dikkat çekti.

Tac Mahal Hindistan'ın Agrah şehrinde, 17. yüzyılda inşa edilen bir anıt mezar iken genelde ramazan kutlamalarında kullanılan camilerle ilgisi bulunmuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN