ABD: Rusya, Ukrayna'nın tahıl depolarını vurdu

ABD: Rusya, Ukrayna'nın tahıl depolarını vurdu

ABD, Rusya'yı Ukrayna'nın tahıl depolarına saldırı düzenlemekle suçladı. Rusya'ya saldırılarına son verme çağrısında bulunan ABD, Karadeniz Tahıl Girişimi'ne dönmesi gerektiğini bildirdi.

ABD Dışişleri Bakanlığı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Rusya'yı Ukrayna'nın tahıl depolarını vurmakla suçladı. Mesajda, Ukrayna'nın Rubizhne kasabında hedef alındığı iddia edilen bir tahıl ambarının saldırı öncesi ve sonrası fotoğraflarına yer verildi. Rusya'nın Ukrayna tahıl depolarına yönelik saldırılarının ülkedeki çiftçiler ve dünyada açlık çeken kişiler için korkunç sonuçlar doğurduğu belirtilen mesajda, birçok ailenin buradaki tahıllarla doyurulabileceğine işaret edildi. Mesajda, Rusya'ya saldırılarına son verme ve Karadeniz Tahıl Girişimi'ne dönme çağrısı yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN