ABD’de silahlı saldırı: 3 çocuk öldü, 2 çocuk yaralandı

ABD’de silahlı saldırı: 3 çocuk öldü, 2 çocuk yaralandı

ABD'nin Texas eyaletinde bulunan bir eve düzenlenen saldırıda 3 çocuğun hayatını kaybettiği ve 2 çocuğun yaralandığı bildirildi. Yetkililer, saldırıyla ilgili soruşturmalara başlarken, zanlıyla ilgili bilgi verilmedi.

ABD medyasında çıkan haberlerde, Texas'ın Italy bölgesindeki bir evde dün yerel saatle 16.00 civarında saldırı olduğu bildirilirken, saldırıda 3 çocuk yaşamını yitirdi, yaralanan 2 çocuk helikopterle hastaneye kaldırıldı.

ANNE GÖZALTINA ALINDI

Bölge polisi, 5 çocuğun annesi olduğu belirtilen kadın gözaltına alırken, saldırının neden ve nasıl yapıldığına dair soruşturma devam ediyor.

Ellis County Şerif Yardımcısı Jerry Cozby, düzenlediği basın toplantısında yetkililerin evin içinde üç kişinin ölü bulunduğunu ve kurbanların hepsinin çocuk olduğunu söyledi. Yetkililer, zanlının adını veya kurbanlarla akraba olup olmadığına dair bir açıklama yapmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN