ABD'li çocuklardan duygulandıran yardım notu

ABD'li çocuklardan duygulandıran yardım notu

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem felaketinde tüm dünya, Türkiye'nin yaralarını sarmak için seferber oldu. ABD'den Türkiye'ye gönderilen yardım kutularında çocukların yaptıkları resimler görenleri duygulandırdı.

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve toplamda 10 ili etkileyen 7.7 büyüklüğündeki şiddetli ve boyutu çok büyük olan deprem sonrasın dünya, Türkiye için seferber oldu. Birçok ülkeden arama kurtarma çalışmalarına destek için ekip gönderildi. Depremzedelerin ihtiyaçları için birçok ülke çeşitli yardımlarda bulundu. ABD'den Türkiye'ye gönderilen yardım kutularının üzerindeki resimler görenleri duygulandırdı. ABD'li çocuklar, Türkiye'ye gönderdikleri yardım kutularına Türkçe "Dünyanın her yerinde bir sürü arkadaşın var", "Sana kucak dolusu selamlar gönderiyorum" notlarını yazdı.

basliksiz-1.jpgbasliksiz-3.jpgbasliksiz-2.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN