'Taha Duymaz öldü' haberlerine ailesinden üzücü açıklama! CZN Burak da dayanamadı isyan etti!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki büyük deprem 10 ilde ağır yıkıma neden oldu. Yemek videolarıyla adını duyuran sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, Hatay'da enkaz altında kaldı. Depremin üzerinden 8 gün geçmesine karşın Taha Duymaz'a ulaşılamadı. Bölgede bulunan (Burak Özdemir) CZN Burak ve Taha Duymaz'ın ailesi, "Taha Duymaz öldü" haberlerinin ardından üzücü bir açıklama yaptı. İşte, Taha Duymaz'ın son durumu...

Kahramanmaraş'ta 6 Ocak 2023 Pazartesi günü saat 04.17'de 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü Pazarcık ilçesi olan depremde şu ana kadar 31 bin 643 kişi hayatını kaybetti, 80 bin 278 kişi yaralandı. Suriye'den Ankara'ya kadar birçok bölgede hissedilen zelzelenin ardından artçı sarsıntıların yanı sıra saat 13.25'te Ekinözü merkezli 7.5 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı.

Hatay'da yaşayan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz da enkaz altında kaldı. Günlerdir Taha Duymaz'ın bulunduğu enkaza giderek çalışmaları yakından takip eden CZN Burak mahlaslı Burak Özdemir, son durumu paylaştı.

czn-burak-taha-duymaz-aciklamasi.jpg
Burak Özdemir (CZN Burak)

"BİNALARI TIRAŞLAMAK GEREKİYOR"

Depremin ilk günlerinde bölgeye giderek hem yardımda bulunan, hem de Duymaz'ın ailesine destek olan Burak Özdemir, çalışmaları sürdüren ekipten biriyle görüştü.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren görevli, "Bu apartman yana eğilmiş durumda. Bizim 7-8 gün gibi bir sürece ihtiyacımız var. Arkadaşımızı çıkarabilmek için binaları tıraşlamamız gerekiyor. Çok büyük tehlike var. Canla başla mücadele ediyoruz inşallah arkadaşı toprak altından çıkaracağız" dedi.

taha-duymaz-oldu-mu-czn-burak-acikladi.jpg

TAHA DUYMAZ ÖLDÜ MÜ? AİLESİ AÇIKLADI

Günlerdir haber alınamayan Taha Duymaz'ın hayatını kaybettiği iddiası da sosyal medyada sık sık gündem oluyor. Çıkan haberlere isyan eden Duymaz'ın abisi ve ablası, "Burada acımızı yaşayamıyoruz. Perişan durumdayız saçma sapan haberlerle bizi zor duruma bırakıyorsunuz" ifadelerini kullandı.

taha-duymaz-ve-annesi.jpg
Taha Duymaz ve annesi

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN