Başından vurulacaktı: Birkaç sıyrıkla kurtuldu

Başından vurulacaktı: Birkaç sıyrıkla kurtuldu

ABD'li öğrenci odasındaki duvar sayesinde adeta ölümden döndü. Salı günü gerçekleşen olayda komşu daireden ateşlenen silaha ait kurşunlar odasının duvarına isabet eden öğrenci sadece birkaç sıyrıkla kurtuldu.

ABD'nin San Diego bölgesinde yaşayan 20 yaşındaki Daria Tolokonnikova, odasında otururken yan daireden ateşlenen silah sesiyle hemen yere uzandı. Olay gerçekleştikten sonra durumunun iyi olduğunu belirten Tolokonnikova, sadece birkaç sıyrıkla hastaneye gitti.

Tolokonnikova NBC'ye yaptığı açıklamada "Şoka uğradım, olay anında birden her şey kararmaya başladı ve bir kaç dakika boyunca baygın kaldım" diyerek yaşadığı olayı belirtti ve "Şu anda odama tekrar gitmeye korkuyorum,ufak bir ses duyduğumda bile hemen korkmaya başlıyorum" dedi ve kendi odasında uyuyamadığını da ifade etti.

Olay yerinden alınan ve iki deliğin açıkça görülebildiği görüntülere göre, mermi komşu dairenin alçıpanını yırtarak karşıdaki duvara saplanmış. Dikkat çekici bir şekilde, kurşunun Tolokonnikova'nın sadece kafa derisini sıyırdığı kaydedildi.

Polisin yaptığı soruşturmada 9mm'lik mermi ABD Deniz Piyadeleri onbaşısı 22 yaşındaki Samuel C. Hernandez, ateşli silahı taksirle ateşlediği şüphesiyle tutuklanıp ve daha sonra kefaletle serbest bırakıldı.

PRATİK YAPIYORDUM

"Kuru sıkı şekilde evde pratik yapıyordum o esnada aptallık edip silahı duvara doğru tuttum'' şeklinde açıklama yapan Hernandez, bu ay yüzyüze duruşmaya çıkacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN