Biden'ın ardından gaf sırası Trump'ta: Yanlışlıkla Obama'yı hedef aldı

Biden'ın ardından gaf sırası Trump'ta: Yanlışlıkla Obama'yı hedef aldı

ABD'de Kasım ayında yapılacak başkanlık seçimleri öncesinde adayların mitingleri son sürat devam ederken, Cumhuriyetçilerin aday adayı Donald Trump, Virginia mitinginde şaşkına çeviren bir açıklama yaptı.

ABD'de gözler, 5 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimleri öncesindeki aday mitinglerindeyken, Cumhuriyetçilerin aday adayı olan ve seçim yarışında Demokratlar'ın adayı ABD Başkanı Joe Biden'ın karşısına çıkması en muhtemel aday olan eski başkan Donald Trump, Virginia mitinginde konuştu.

Trump, konuşması sırasında Biden'ı hedef almak isterken büyük bir gaf yaptı. Trump, Biden yerine ABD'nin iki dönem başkanlık yapan önceki liderlerinden Barack Obama'nın adını telaffuz etti.

Trump, "İkisini de çok iyi tanıyorum ve güç yoluyla barışı yeniden tesis edeceğiz. Şu savaşı halledeceğiz. Bu kötü bir savaş. Putin Obama'ya çok az saygı duyuyor ve şimdi de nükleer kelimesini ortada kullanmaya başlıyor. Beni duydunuz. Putin bugün nükleer silahlardan konuşmaya başladı" dedi.

6 AYDA ÜÇÜNCÜ KEZ KARIŞTIRDI

Sözcü'de yer alan habere göre; konuşması sırasında Obama'yı hedef alan 77 yaşındaki Trump'ın bu sözleri salonda şaşkınlık yarattı. Miting alanında büyük bir sessizlik olurken, bu aynı zamanda Trump'ın Biden ve Obama'yı son 6 ayda üçüncü kez karıştırması oldu.

Trump'ın hatası ABD Başkanı Joe Biden'ın önceki gün Ukrayna ve Gazze'yi karıştırmasından sonra geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN