Biden'ın ilginç görüntüleri devam ediyor: Bu kez basın mensuplarından hızla uzaklaştı

ABD lideri Biden verdiği ilginç görüntüleriyle gündem olmaya devam ediyor. Biden son olarak Beyaz Saray’dan helikoptere binmek üzereyken soru sormak için bekleyen basın mensuplarıyla karşılaştığı anlardaki hareketleriyle dikkat çekti.

ABD Başkanı Joe Biden yine çok konuşulacak görüntüleriyle dikkatleri üzerine çekti. Daha önce havada boşlukla tokalaşmaya çabalıyor gibi göründüğü anlarla gündem olan Biden, bu kez basın mensuplarından koronavirüsün kökeniyle ilgili bir soru alınca bölgeden uzaklaştığı anlarla gündem oldu.

biden.jpg

HELİKOPTERİNE GİTTİ

Biden, helikopterine gitmeden önce elleri havada bir şekilde basın mensuplarının yanına gitti. Basın mensuplarından biri Biden'a virüsün Vuhan’da bulunan bir laboratuvardan yayıldığı iddialarıyla ilgili soru yöneltince, Biden, soruları yanıtsız bırakarak hızla uzaklaşıp helikoptere bindi.

YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir