Bir insanı tek lokmada yutuyor! Metrelerce uzunluktaki yılan evin çatısından ağaca atladı herkes küçük dilini yuttu

Görenler gözlerine inanamadı! Resmen tek lokmada bir insanı yutuyor! Devasa yılan bir evin çatısından karşıdaki ağaca atladı… Olaya şahit olanlar küçük dilini yuttu. Görüntüler ise herkesi şok etti.

Son zamanlarda yılan gözlemlerinin eksik olmadığı bir dönemde, özellikle sosyal medyada, bazı karşılaşmalar diğerlerinden daha uzun süre hafızalarda kalıyor. Bugün sosyal medyaya düşen bir video ise herkesi dehşete düşürdü.

Geçtiğimiz günlerde yılan gözlemlerinin sıkça yaşandığı bir dönemde, özellikle sosyal medya platformlarında paylaşılan bazı karşılaşmalar diğerlerine nazaran oldukça inanılmaz hale bürünebiliyor. Bu videoda metrelerce uzunlukta bir yılanın evin çatısından ağaca geçişi görüntüleniyor. Ev halkının ise panik anları kameraya yansıyor. Küçük çocuğun 'Buradan nasıl kaçacağız' dediği duyuluyor.

Videoda, aile üyeleri, bu iri yaratığın çatıdan bir ağaca geçişini izlerken, daha sonra başka bir ağaca doğru hareket ettiğini gözlemliyor. Yılan, bu hareketler sırasında yaprakların arasından başını çıkararak ne kadar büyük olduğunu gözler önüne seriyor.

y.jpg

'BURADAN NASIL KAÇACAĞIZ'

"Bayağı korkunç, değil mi?" diye bir kadın, yılanın ağacın gövdesini sardığı anı izlerken ifade ediyor. Yılan, kameraya doğru yüzünü çevirerek çalılıklardan başını çıkarırken, bir genç çocuğun gözyaşlarına boğulduğu duyuluyor.

y2.jpg

"Bu yılandan nasıl kaçacağız?" diye soruyor çocuk, kadın ise "Uzaklaşmayacağız" şeklinde yanıtlıyor.

Avustralya'nın Queensland bölgesinden gelen bu görüntüler, bazıları için adeta kâbusların gerçeğe dönüşmüş hali gibi görünse de, uzmanlar bu türün insanlar için çok düşük bir risk taşıdığını ve zehir içermediği için çoğu zaman halı yılanlarının kendi hallerine bırakılabileceğini belirtiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN