Bitcoin kafenin menüsü: Çay, kek ve yatırım tavsiyeleri

Bitcoin kafenin menüsü: Çay, kek ve yatırım tavsiyeleri

Kripto paraların atası kabul edilen Bicoin'in adına şimdi de kafe açıldı. Tayland'ın kuzeydoğusundaki Nakhon Ratchasima eyaletinde yer alan, eski adı 'HIP Coffee & Restaurant' olan bir mekan, iki yıl önce kripto para piyasasının takip edildiği kafeye dönüştü. Yatırımcıların uğrak yeri olan kafenin menüsünde ise çay, kek ve yatırım tavsiyeleri yer alıyor.

Bitcoin sadece yatırımcısına kazandırmıyor. Tayland'da bulunan bir kafede, normal servisin dışında yatırım tavsiyeleri, güncel kripto para fiyatları ve trendlerini gösteren ekranlarda yer alıyor.

YATIRIMCILARINYENİ MEKANI OLDU

Reuters'ta yer alan habere göre, yatırımcılar bu ekranlarda para birimlerinin değerlerine göre akıllı cihazlarından işlemlerini yaparken yemek, kahve, kek veya çay siparişi de verebiliyor.

Bitcoin logosunun yoğun bir şekilde kullanıldığı 'HIP Coffee & Restaurant', bölgede 'Bitcoin Kafe' olarak biliniyor.

bk.jpg

Kafede yatırımcılar için aynı zamanda yatırım tavsiyeleri de veriliyor. Ücretsiz yatırım danışmanlığı sunan kafe, kendi kripto para birimini oluşturmayı planlıyor. 35 yaşındaki kripto para yatırımcısı Detnarong Satianphut, "Burada olmak benim için heyecan verici çünkü aynı ilgi alanını paylaşan insanlarla tanışıyorum. Ticaret dünyasından binlerce insanla karşılaşıp bilgi alışverişinde bulunuyoruz" dedi.

2013'ten beri var olan HIP Kafe, 2020'de kripto paralı formatına büründü.Personelin aktardığına göre müşteriler o tarihten bu yana ikiye katlandı. Müdür Oakkharawat Yongsakuljinda, kafenin civardaki insanlar için alternatif yatırım fırsatları sunduğunu söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN