Bolsonaro yine hastaneye kaldırıldı

Bolsonaro yine hastaneye kaldırıldı

Brezilya Devlet Başkanı Bolsonaro'nun karın ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırıldığı açıklandı. 2018'deki seçimde bıçaklandıktan sonra 4 kez operasyon geçiren Bolsonaro en son 1 Mart'ta olası bağırsak tıkanıklığı nedeniyle acilen hastaneye kaldırılmıştı.

Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro'nun karın şikayetinin devam etmesi nedeniyle tetkikler yapılması için pazartesi akşamı başkent Brezilya'da hastaneye kaldırıldığı açıklandı.

Açıklamayı yapan İletişim Bakanı Fabio Faraa, Bolsonaro'nun durumuyla ilgili başka detay paylaşmazken haber sitesi UOL'a konuşan hükümet kaynakları, Devlet Başkanı'nın bağırsaklarında yine tıkanma meydana gelmiş olabileceğinden endişelenildiğini bildirdi.

Bolsonaro, 2018 seçimleri için kampanya yaparken karnından bıçaklandıktan sonra ameliyatlar oldu ve birçok kez bağırsağında yaşadığı sorunlar nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Bolsonaro, tekrar seçilmek için yeni seçim kampanyasını pazar günü başlatmıştı.

Cumhuriyetçi Parti lideri Marcos Pererira, Bolsonaro'nun pazartesi akşamı düzenlenen yemeğe hastaneye kaldırıldığı için katılamadığını belirterek, "Devlet Başkanı'nın iyi olduğuna eminim, sadece birkaç test yapıyorlar" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN