Böyle hırsızlık görülmedi! Scooter süren adamın altından aldığı gibi kaçtı, adam neye uğradığını şaşırdı

Böyle hırsızlık görülmedi! Scooter süren adamın altından aldığı gibi kaçtı, adam neye uğradığını şaşırdı

Scooter süren adam yaşadığı olay karşısında neye uğradığını şaşırdı. Her geçen gün yeni bir boyut kazanan hırsızlık, bu olay sonrasında bambaşka bir boyuta ulaştı. Kendi halinde scooter süren adamın elinden scooteri aldığı gibi olay yerinden uzaklaştı. İşte tüm detaylar...

Hırsızlık vakalarının dünya üzerinde artışta olduğu gözlemleniyor. Scooter süren adamın başına gelen hırsızlık olayı ise filmlere konu olacak cinsten. Şili'nin başkenti Santigo'da gerçekleşen hırsızlık görüntüleri sosyal medyada viral oldu.

BU HIRSIZLIK FİLMLERE KONU OLACAK

Santigo'da meydana gelen şaşkınlık içerisinde bırakan hırsızlık olayı dünya gündemine oturdu. Scooter süren bir vatandaşın, scooteri altından kayıp hırsızların eline geçti. Elektrikli scooteri ile yolda ilerleyen adam, arkasından gelen aracın içerisindeki şahıs tarafından hırsızlığa uğradı. Seyir halinde iken scooteri adamın elinden alarak hızla kayıplara karıştı.

Hırsızlık görüntüleri güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken paylaşılan anlık görüntüler sosyal medyada viral oldu. Günümüzde görebileceğiniz en esrarengiz hırsızlıktan birisi olan olayda, aracın penceresinden uzanarak seyir halindeki scooteri kaptığı gibi götürdü. Mağdurun 24 yaşında olduğu öğrenildi. Scooteri hızla çeken araç içerisindeki şahıs, mağdurun düşmesine sebep olarak yaralanmasını sağladı.

HIRSIZLAR YAKALANAMADI

Olayın ardından mağdur tarafından açıklamalar geldi. Hırsızlık sonrasında evine yakın olduğun belirten adam yanına yaklaşan arabadaki adamın uzanarak scooterini yakaladığını belirtti.

Aracın hızlanmasıyla birlikte dengesini kaybederek düştüğünü belirten mağdur adam, aracın scooteri ile birlikte uzaklaştığını duyurdu. Olaya dair soruşturmaların başlamasına rağmen henüz hırsızlar yakalanamadı.

İŞTE HIRSIZLIK ANINA AİT GÖRÜNTÜLER

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN