Bu balığı sakın elinize almayın! Asla şakası yok... Arkadaşına hava atmak için eline aldı anında bayıldı

Sakın o balığı elinize almayın! Kesinlikle o balığın şakası yok! Arkadaşına hava atmaya çalışayım diye eline aldı, anında bayıldı! O anlar kameraya böyle yansıdı...

TUNACAN ATALAY

Amazon bölgesinde kaydedilen şok edici bir görüntü, insanların elektrikli yılan balığını ciddiye almaları gerektiğini bir kez daha hatırlattı. Bir kişinin, balığı eline alarak arkadaşlarına hava atmaya çalışması sonucu anında bayılmasıyla sonuçlanan olay, kameralara böyle yansıdı.

860 VOLTA KADAR ELEKTRİK AKIMI VEREBİLİYOR

Elektrikli yılan balıkları, elektrik üreten özel organlara sahip oldukları için temas eden kişilere elektrik şoku verebilirler. Geçtiğimiz yıllarda Amazon'da dünyanın en güçlü elektrikli yılan balığı türü bulunmuştu. 860 volta eşdeğer bir elektrik akımı verebildiği tespit edilmişti.

Bu şoklar, insanları bayıltabilir veya ciddi yaralanmalara neden olabilir. Bu nedenle, bu tür balıklarla temas etmek veya onları ele almak son derece tehlikelidir ve ciddi sonuçlara yol açabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN