Bu iki fotoğraf arası sadece 70 kilometre! Gazze'de sefalet İsrail'de eğlence

Bu iki fotoğraf arası sadece 70 kilometre! Gazze'de sefalet İsrail'de eğlence

Gazze'de vicdanları kanatan soykırım devam ediyor. Aynı coğrafyada çekilen iki farklı fotoğraf, 70 kilometrelik bir mesafenin ne kadar büyük bir fark yarattığını gözler önüne serdi. Gazze'de sefalet ve ölüm kol gezerken 70 kilometre ötedeki plajda müzik çalıyor, voleybol oynanıyor.

7 Ekim'de Hamas'ın silahlı kanadı Kassam Tugayları'nın İsrail'e saldırısı sonrasında başlayan İsrail-Hamas savaşında şiddet ve kaos bitmek bilmiyor. Başta Türkiye, ABD ve Avrupa ülkeleri olmak üzere birçok ülke İsrail'in saldırılarını sert bir dille eleştirirken, bu saldırılardan en çok etkilenenler Filistin'de yaşayan siviller oldu.

yeni-proje-1.jpg

Aynı dönemde sadece 70 kilometre uzakta çekilen ve uluslararası haber ajanslarının paylaştığı bazı fotoğraflar ise yaşanan insanlık dramını gözler önüne seriyor.

yeni-proje-8.jpg

Havanın güneşli olmasıyla savaşı umursamayan çok sayıda İsrailli Tel-Aviv'deki plaja akın ederek deniz, kum ve güneşin tadını çıkardı.

yeni-proje.jpg

Bazı İsrailliler plajda uzanıp dinlenirken bazıları ise arkadaşlarıyla top oynadı.

yeni-proje-7.jpg

Öte yandan, bu karelerin çekildiği Tel-Aviv'den sadece 70 kilometre uzaklıktaki Gazze'de ise plajlar adeta savaş yerine dönmüş durumda.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN