Bu söz ortalığı karıştıracak! Elon Musk'tan olay yaratacak itiraf: Devletin özel mesajlarınıza...

Bu söz ortalığı karıştıracak! Elon Musk'tan olay yaratacak itiraf: Devletin özel mesajlarınıza...

Twitter CEO’su Elon Musk, bazı devlet kurumlarının, özel mesajlar dahil olmak üzere Twitter’ın tüm verilerine “tam erişimi” olduğunu açıkladı.

Twitter’ın CEO’su Elon Musk, ABD devlet kurumlarının, Twitter kullanıcılarının özel mesajları dahil olmak üzere tüm Twitter verilerine “tam erişimi” olduğunu iddia etti.

ÖZEL MESAJLAR DAHİL

Ekim 2022'de Twitter'ı 44 milyar dolara satın alan Elon Musk, ABD’nin Fox News kanalında yayınlanan Tucker Carlson'la Bu Gece programına konuk oldu. Tucker Carlson Musk ile yaptığı röportajdan kısa bir kesiti ön gösterim olarak paylaştı.

Paylaşımda Musk, ABD hükümetinin kullanıcılar arasındaki özel doğrudan mesajlar (DM'ler) dahil olmak üzere sosyal medya platformundaki her şeye tam erişimi olduğunu itiraf ediyor.

Yayınlanan videoda Musk'ın "Çeşitli devlet kurumlarının Twitter'da olup biten her şeye etkin bir şekilde tam erişim derecesi aklımı başımdan aldı. Bunun farkında değildim” demesi üzerine moderatör Tucker Carlson "Bu, insanların DM'lerini içeriyor mu?" diye soruyor. Musk ise "Ah, evet," diye cevaplıyor.

İşte o itiraf:

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN