Çığlıkları duyan komşular kurtardı: Oğlunu bornoz kuşağıyla boğmaya çalışan anneye tutuklama

Çığlıkları duyan komşular kurtardı: Oğlunu bornoz kuşağıyla boğmaya çalışan anneye tutuklama

KKTC'nin Lefkoşa kentinde bir anne, 9 yaşındaki oğlunu bornoz kuşağıyla boğarak öldürmeye çalıştı. Komşuların çığlıkları duyması üzerine yapılan ihbarla olay yerine gelen polis ekipleri, çocuğu kurtardı. Olayın ardından psikolojik sorunlarını gerekçe gösteren anne, mahkeme kararıyla 3 gün süreyle tutuklu kalacak.

KKTC'nin Lefkoşa kentinde 9 Haziran saat 15.00 sıralarında Marmara bölgesinde yaşanan dehşet verici olayda, 41 yaşındaki N.Y. adlı kadın, 9 yaşındaki oğlunu boğmaya çalıştı. Bornoz kuşağını oğlunun boğazına dolayıp öldürmeye teşebbüs eden kadının eylemi, çocuğun çığlıklarını duyan komşular tarafından fark edildi.

İhbar üzerine olay yerine intikal polis ekipleri, kadını gözaltına aldı ve çocuğu Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne kaldırdı.

'OĞLUMUZU BOĞDUM, ÖLDÜRDÜM' DİYEREK İTİRAF ETTİ

N.Y.'nin ifadesine göre, eşi ve çocuğuyla birlikte gittikleri Girne'deki otelde oğlunu öldürmeyi planladığını ve bu amaçla otelde kullandığı bornoz kuşağını yanına aldığını söyledi. Eve döndüklerinde oğlunu boğmaya çalıştığını ve çocuğun öldüğünü düşündüğünü belirten N.Y., dışarıya koşarak apartmanın önünde oturan eşine, "Oğlumuzu boğdum, öldürdüm." dedi.

PSİKOLOJİK SORUNLARI OLDUĞUNU İDDİA ETTİ

Olayın ardından hastaneye kaldırılan çocuğun 4 doktor tarafından muayene edilerek sağlık durumunun iyi olduğu tespit edildi ve taburcu edildi. N.Y., ifadesinde psikolojik sorunları nedeniyle oğlunu öldürmeye kalkıştığını belirtti.

TUTUKLANDI

Zanlının Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde doktor kontrolünden geçirileceği açıklandı. Polisin annenin 3 gün süreyle tutuklu kalmasını talep ettiği, bu süre içerisinde ailesinin ve komşularının ifadelerinin alınacağı bildirildi. Mahkeme ise zanlı hakkında talep edilen 3 günlük tutukluluk kararını onayladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN