Ed Sheeran'ın Hindistan'daki sokak performansına polis engeli

İngiliz şarkıcı Ed Sheeran, dünya turnesi kapsamında gittiği Hindistan’ın Bengaluru kentinde sokakta şarkı söylemek istedi ancak polis, izin gerekçesiyle performansını yarıda kesti. Yetkililer, organizasyon ekibinin izin talebinde bulunduğunu ancak yoğunluk nedeniyle reddedildiğini belirtti. Sheeran ise "Sokakta müzik yapmak için iznimiz vardı. Önceden planlanmıştı, rastgele gelmemiştik. Yine de sorun yok." dedi.

İngiliz şarkıcı Ed Sheeran, dünya turnesi kapsamında bulunduğu Hindistan’ın Karnataka eyaletine bağlı Bengaluru kentinde sokakta şarkı söylemek istedi. Ancak polis, gerekli izinlerin alınmadığını belirterek sanatçının performansını durdurdu.

Hindustan Times’ın haberine göre, Sheeran, konser öncesinde gitarıyla sokakta müzik yapmak istedi. Ancak polis ekipleri, şarkıcının performansını kısa sürede sonlandırdı.

Yetkililer, organizasyon ekibinin önceden izin talep ettiğini ancak bölgede oluşabilecek yoğunluk nedeniyle bu iznin verilmediğini açıkladı.

Sheeran ise konuyla ilgili olarak Instagram hesabının hikaye bölümünde paylaşımda bulunarak, "Sokakta müzik yapmak için iznimiz vardı, bu yüzden tam olarak o noktadaydık. Önceden planlanmıştı, rastgele gelmemiştik. Yine de sorun yok." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN