Eminem'in kızı Hailie Jade Scott evlendi

Eminem'in kızı Hailie Jade Scott evlendi

Ünlü rap şarkıcısı Eminem'in kızı Hailie Jade Scott, nişanlısı Evan McClintock ile evlendiğini açıkladı. Evlilik haberini sosyal medyadan duyuran Hailie Jade Scott, "Bu hafta bir eş olarak uyanıyorum" notunu düştü.

Ünlü rap şarkıcısı Eminem'in 28 yaşındaki kızı Hailie Jade Scott, nişanlısı Evan McClintock ile nikah masasına oturdu. Hailie Jade Scott, evlilik haberini sosyal medyadan açıklarken paylaşıma "Bu hafta bir eş olarak uyanıyorum" notunu düştü.

Hafta sonu evlenen Eminem'in kızı ayrıca; "Daha iyi, daha güzel bir hafta sonu kutlaması isteyemezdik. Çok çok mutluluk gözyaşları döktük, kahkaha attık, güldük, çok büyük sevgiyi hissettik" dedi.

Hailie Jade Scott; "Evan ve ben tüm ailemize ve arkadaşlarımıza bizi bu yolculukta destekledikleri, karı - koca olarak hayatımızın yeni bölümüne başlangıcımızın bir parçası oldukları için minnettarız" ifadesini kullandı.

Eminem'in eski eşi Kim Scott'tan; Hailie Jade Scott, Alaina Scott (31) ve Stevie Laine Scott (22) adlarında üç kızı bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN