Ermenistan: Paşinyan’ın Türkiye’yi ziyaret etmesi görüşülmüyor

Ermenistan: Paşinyan’ın Türkiye’yi ziyaret etmesi görüşülmüyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yazılı açıklama ile Ermenistan Başbakanı Paşinyan'ın mart ayında Türkiye'yi ziyaret edeceğini duyurmuştu. Bunun üzerine Ermenistan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Unanyan ise böyle bir ziyaretin ve Antalya Diplomasi Forumu'na katılımın konuşulmadığını açıkladı.

Ermenistan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Vaan Unanyan, Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan’ın Türkiye’yi ziyaret etmesi ve mart ayındaki Antalya Diplomasi Forumu’na katılmasının görüşülmediğini duyurdu.

Facebook’tan açıklama yapan Unanyan, ''Başbakan Nikol Paşinyan’ın Türkiye’yi ziyaret etmesi ve Antalya’daki diplomasi forumuna katılması görüşülmüyor.'' açıklaması yaptı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Paşinyan'ın mart ayında Antalya Diplomasi Forumu'na katılmak üzere Türkiye'ye geleceğini söylemişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN