Her şeyi bilen Baba Vanga'dan iki siyasetçi için yeni kehanet! Biri suikaste uğrayacak diğeri de amansız hastalığa yakalanacak

Her şeyi bilen Baba Vanga'dan iki siyasetçi için yeni kehanet! Biri suikaste uğrayacak diğeri de amansız hastalığa yakalanacak

Baba Vanga, doğru tahminleriyle tanınan bir Bulgar kahin, 2024 yılı için iki siyasetçiye dair yeni kehanetlerde bulundu. Kehanetlere göre, dünyaca ünlü iki siyasetçiden birine suikast düzenlenecek ve diğeri de gizemli bir hastalığa yakalanacak.

Baba Vanga, 1911 yılında Bulgaristan'da doğdu ve 12 yaşında bir kasırga sırasında görme yetisini kaybetti. Körlüğüne rağmen geleceği tahmin etme yeteneği geliştiren Baba Vanga, DAEŞ'in yükselişi, 9/11 terör saldırıları ve Brexit gibi birçok olayı önceden tahmin etmesiyle ün kazandı.

Baba Vanga'nın kehanetleri, çoğu doğru çıkan ve "Balkanların Nostradamus'u" olarak tanınan biri olmasını sağlayan önemli tahminlerdir. Ölümünden sonra bile, insanlar onun gelecek hakkındaki kehanetlerini heyecanla beklemeye devam ediyor.

GÖRME YETİSİNİ KAYBETTİ AMA...

Baba Vanga, 1911 yılında Bulgaristan'da doğdu ve 12 yaşında bir kasırga sırasında görme yetisini kaybetti. Ancak, körlüğüne rağmen geleceği tahmin etme yeteneği geliştirdi ve "Balkanların Nostradamus'u" olarak tanındı. DAEŞ'in yükselişi, 9/11 terör saldırıları ve Brexit oylaması gibi pek çok olayı doğru bir şekilde önceden tahmin etti. Baba Vanga'nın kehanetleri zamanla doğrulandıkça, dünya genelinde ünü arttı ve ölümünden sonra bile insanları etkilemeye devam etti.

2024 yılı için Baba Vanga'nın kehanetleri oldukça çarpıcıydı. İlk olarak, kuantum bilgisayarların önemli ilerlemeler kaydedeceğini ve finans, sağlık ve siber güvenlik gibi sektörler üzerinde büyük bir etkisi olacağını öngördü. Kuantum bilgisayarlar, hızlı ve karmaşık hesaplamalar yapma yetenekleriyle dikkat çekiyor.

SUİKAST KEHANETİ

Kahin ayrıca, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e ülkesinden biri tarafından suikast girişiminde bulunulacağını ve Avrupa'daki aşırılık yanlısı terör saldırılarının artacağını tahmin etti. Bu kehanet, siyasi olaylarda gerilimin artacağına işaret ediyor.

Baba Vanga'nın kehanetlerinden bir diğeri ise küresel ekonomik bir kriz oldu. 2024 yılında, artan borç seviyeleri, jeopolitik gerilimler ve ekonomik gücün Batı'dan Doğu'ya kayması gibi faktörlerin bir araya gelerek küresel ekonomiyi etkileyecek büyük bir krize yol açacağını öngördü.

TRUMP GİZEMLİ HASTALIĞA YAKALANACAK

Ayrıca, Baba Vanga'nın tahminlerine göre eski ABD Başkanı Donald Trump 2024 yılında gizemli bir hastalığa yakalanacak. Bu hastalığın onu sağır edeceği ve beyin travmasına neden olacağını ileri sürdü. Trump'ın sağlık sorunlarıyla mücadele etmesi gerekeceğini ifade etti.

Baba Vanga'nın bir diğer kehaneti ise siber saldırılardaki artış oldu. 2024 yılında bilgisayar korsanlarının daha sofistike hale geleceği ve kritik altyapıları hedef alacakları uyarısında bulundu. Elektrik şebekeleri, su arıtma tesisleri gibi önemli sistemlerin saldırıya uğraması, yaygın bir kesinti ve kaos ortamının oluşmasına yol açabileceği gibi ulusal güvenlik için de ciddi bir tehdit oluşturabilir.

KANSER İÇİN UMUTLANDIRAN KEHANET

Baba Vanga, 2024 yılında tıp alanında önemli gelişmelerin yaşanacağını da kehanet etti. Daha önce tedavisi mümkün olmayan hastalıklar için yeni tedavilerin ve çözümlerin geliştirileceğini belirtti. Özellikle Alzheimer hastalığının tedavisinde büyük bir ilerleme beklediğini ve milyonlarca insan için umut kaynağı olacağını ifade etti.

Kahin ayrıca küresel ısınmanın etkisiyle 2024 yılında yıkıcı hava olayları ve doğal afetlerin artacağını öngördü. Kasırga, yangın ve sellerin sayısının artacağını ve bu felaketlerde büyük can kayıplarının olabileceğini aktardı. Pasifik Kıyıları bölgesinde ise büyük bir depremin meydana geleceğini tahmin etti.

Son olarak, Baba Vanga'nın en dikkat çekici kehanetlerinden biri kanserin tedavisinin bulunacağı yıl oldu. 2024 yılında mucizevi bir kanser tedavisinin keşfedileceği ve insanlığı bu ölümcül hastalıktan kurtaracağı öngörüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN