Her şeyi bilen Simpsonlar'dan 2023 kehaneti! 2023'ün bitmesine yakın... 18 yıl önceden bilmişler

Her şeyi bilen Simpsonlar'dan 2023 kehaneti! 2023'ün bitmesine yakın... 18 yıl önceden bilmişler

ABD'nin yıllara meydan okuyan dizisi The Simpsons (Simpsonlar) dünyayı etkileyen büyük olayları henüz gerçekleşmeden bilmesiyle ünlü. 34 yıldır yayın hayatına devam eden dizi bu zamana kadar Titan denizaltı faciası, corona virüs pandemesi ve Donald Trump'ın başkanlığı gibi birçok olayı önceden bildi. Şimdilerde ise ABD'li gazeteci Natalie Morris, Simpsonlar'ın 2023 yılı sonbaharında Kosova-Sırbistan savaşı olacağını öngördüğünü söyledi.

ABD'li gazeteci Natalie Morris, Simpsonlar'ın 2023 yılı sonbahar ayında Kosova'da bir savaş olacağını öngördüğünü iddia etti. Morris, "Kosova, Simpsonlar'ın 2023 sonbaharında Kosova ve Sırbistan arasında bir savaş çıkacağını öngören bu sahnesini gördünüz mü? Uğursuz görünüyor." dedi.

haber-8-ic-asker-001.jpg

2005 YILINDA ÖNGÖRÜLDÜ!

Bunun yanı sıra Morris, söz konusu kehaneti dizinin 2005'te yayınlanan "Home away from Homer" bölümünde gördü.

Bölümde başka bir ayrıntının daha olduğunu söyleyen Morris, "Aynı bölümde Simpsonlar, Oppenheimer filminin gösterildiği sinema salonuna gidiyor. Yıl 2023 ve Oppenheimer sinemalarda." dedi.

haber-8-ic1.jpg

TİTAN FACİASI İLE ŞAŞIRTMIŞTI!

Ayrıca, The Simpsonlar'ın 16 Haziran 2023 tarihinde yaşanan Titan denizaltı faciasını da önceden bildiği söylenmişti.

Yaşanan facia dünya çapında yankılanırken, 2006 yılında yayınlanan bir The Simpsons bölümünde kayıp Titan olayına korkutucu derecede benzeyen bir hikaye ele alınmıştı. Bahsi geçen bölümde; ailenin babası Homer Simpson, biyolojik babası Mason Fairbanks olduğunu düşündüğü bir adam tarafından yeni bir maceraya sürükleniyor. Fairbanks, Homer'ı gemisine çıkarıyor ve ona batık geminin kayıp zümrüt hazinesi olan "Piso Mojado"dan bahsediyor. Mason ile Homer sonunda hazineye ulaşmak için bireysel denizaltılarla okyanusun derinliklerine inmeye karar verseler de ikili ayrılınca ortalık karışmıştır.

haber-8-ic2.jpg

Homer, bir maceranın içinde sıkışıp kalmış ve damarındaki oksijen azaldıkça bilincini yitirmeye başlamıştır. Simpsons'ın babası üç günlük maceranın sonunda hastanede gözlerini açmış ve çetin sınavdan kurtulmuştur.

haber-8-ic3.jpg

Ayrıca, Simpsonlar'ın yine önceden Donald Trump'ın ABD Başkanı olacağını ve corona virüs pandemisini bildiği de iddia edilmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN