İran'da bir kişi 'polis cinayetinden' idam edildi

İran'da bir kişi 'polis cinayetinden' idam edildi

İran'da bir polis memurunun öldürüldüğü olayla ilgili davada iki sanıktan biri idama mahkum edildi, biri de suça yardım ve yataklık suçundan 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

İran'da Elburz eyaleti Başsavcısı Hüseyin Fazıli Herikendi, geçen yıl polis memuru Muhammed Mehdi Vekili'nin öldürüldüğü olayla ilgili davada kararın açıklandığını bildirdi.

İranlı yetkili, davada yargılanan 2 sanıktan birine idam, diğerine de suça yardım ve yataklık suçundan 10 yıl hapis cezası verildiğini belirtti.

Herikendi, kimliği açıklanmayan mahkumların Şubat 2022'de Elburz eyaletinde uyuşturucu kaçakçılığı operasyonu sırasında polislerle çatışmaya girdiğini ve bu esnada narkotik polis memuru Vekili'nin vurularak hayatını kaybettiğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN