İsrail'de atını alıp asansöre bindiren kişinin savunması şaşırttı

İsrail’de arkadaşını ziyaret etmek isteyen bir kişinin atını asansöre binmeye çalıştığı o görüntüler şoke etti. Gözaltına alınan atın sahibi kendini, "Atı dışarıda bırakamazdım. Çok pahalı bir at. Çalınır diye korktum" ifadeleriyle savundu.

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de görenleri şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Arkadaşını ziyaret etmek isteyen bir kişi atını asansöre bindirmeye çalışırken görüntülendi.

Olay anı apartmanın güvenlik kamerasına yansırken, çevredekilerin şaşkınlığı gözlerden kaçmadı. Görüntülerde, iki kişinin atı asansöre bindirmeye çalıştığı görülüyor. Yerel medyanın haberine göre, apartman sakinlerinin güvenlik kamera kayıtlarını incelemesinin ardından durumun polise bildirildiği aktarıldı. Polisin iki kişiyi göz altına aldığı ifade edildi. 

atttt.jpg

"YASAK OLDUĞU HİÇBİR YERDE YAZILMAMIŞTI"

Atın sahibinin polise verdiği ifadesinde, “Bir arkadaşımı ziyarete geldim. Binaya at getirmenin sorun olacağını düşünmedim. At getirmenin yasak olduğu hiçbir yerde yazılmamıştı. Atı dışarıda bırakamazdım, pahalı bir at. Dışarıda bıraksaydım çalınabilirdi diye korktum.” ifadelerine yer verdi. 

Tel Aviv Belediyesi veteriner hekimleri atın sağlık durumunu incelediği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN