İsrail'in Gazze saldırıları gece devam etti: 51 ölü

İsrail, 7 günlük insani aranın ardından Gazze'ye saldırılarına tüm gece boyunca devam etti. Gerçekleşen saldırılarda Han Yunus’ta 30, Refah’ta 7, Nuseyrat Mülteci Kampı’nda 13 Filistinli hayatını kaybetti. İsrail askerleri Batı Şeria’da düzenledikleri saldırıda ise bir Filistinliyi öldürdü.

İsrail güçleri 7 günlük insani aranın ardından saldırılarına devam ediyor. İsrailli askerlerin 3 gün boyunca düzenlediği saldırılarda çoğu kadın ve çocuk yüzlerce Filistinlinin hayatını kaybederken dün gece ise Han Yunus şehrine düzenlenen hava saldırısında 30 Filistinli hayatını kaybetti. Gazeteciler, Filistinlilerin saldırı altında kaldığını belirterek, “Gazze’de güvenli hiçbir yer yok” açıklamasını yaptı. İsrail’in Refah şehrinin doğusunda bir eve düzenlediği baskında 7 kişi öldürüldü. İsrail, Gazze Şeridi’nin merkezindeki Deir el-Balah kentinde bulunan Nuseyrat Mülteci Kampı’nda da çok sayıda eve hava saldırısı düzenlerken çocuk ve kadınların da aralarında bulunduğu en az 13 kişi hayatını kaybetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN