İsviçre Alplerinde 5 kayakçının cansız bedenine ulaşıldı

İsviçre Alplerinde 5 kayakçının cansız bedenine ulaşıldı

İsviçre Alplerinde 5 kayakçının cansız bedenine ulaşıldı. Olayla ilgili kimlik tespit çalışmaları sürüyor.

İsviçre’nin Valais kantonunda bulunan Rimpfischhorn Dağı'nda kaybolan 5 kayakçının cansız bedenine ulaşıldı. Zermatt yakınlarında, 4 bin metre rakımda terk edilmiş kayaklarla ilgili yapılan ihbar sonrası bölgeye arama-kurtarma ekipleri sevk edildi.

Savcılık tarafından yapılan açıklamada, İtalya sınırına yakın noktada havadan ve karadan sürdürülen çalışmalar sonucu cesetlerin Adlergletscher Buzulu civarında bulunduğu bildirildi. İsviçre basınına göre, 3 kişinin cesedi terk edilen kayakların birkaç yüz metre ilerisindeki çığ enkazında, diğer 2 kişinin ise 4 bin 199 metre yüksekliğinde tespit edildi.

Kimlik tespitine ilişkin çalışmalar sürerken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN