İsviçre'de silahlı saldırı: 2 ölü

İsviçre'de silahlı saldırı: 2 ölü

İsviçre'nin Sion kasabasında silahlı saldırı düzenlendi. Meydana gelen saldırıda iki kişinin öldüğü ve bir kişinin de yaralandığı açıklanırken saldırganın ise olay yerinden kaçtığı belirtildi.

İsviçre'nin Sion kasabasında meydana gelen silahlı saldırıda iki kişinin öldüğü ve bir kişinin de yaralandığı açıklandı.

Reuters'ta yer alan habere göre, saldırganın İsviçre'nin güneybatısındaki yaklaşık 35 bin nüfuslu bir kasaba olan Sion'da iki farklı yere birkaç el ateş ettiği ve daha sonra kaçtığı belirtildi.

Polis saldırganın amacının bilinmediğini belirtirken, "İlk bulgulara göre fail kurbanlarını tanıyordu" dedi.

Nüfusu yaklaşık 9 milyon olan İsviçre'de silah sahipliği oranı oldukça yüksek. Silahlı şiddetteki küresel eğilimleri izleyen İsviçre merkezli bir kuruluş olan Small Arms Survey, sivillerin elindeki ateşli silah sayısının 2,3 milyon olduğunu tahmin ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN