Johnny Depp, Prens bin Salman'a Cemal Kaşıkçı'nın ölümünü sordu: Yanlış anlama sonucu öldürüldü

Johnny Depp, Prens bin Salman'a Cemal Kaşıkçı'nın ölümünü sordu: Yanlış anlama sonucu öldürüldü

Hollywood yıldızı Johnny Depp'in Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Salman ile olan dostluğu, Kaşıkçı cinayetiyle ilgili yeni bir tartışma başlattı. Depp'in Prens bin Salman'a Kaşıkçı'nın ölümüyle ilgili sorular sorduğu ve prensin "yanlış anlama sonucu öldürüldüğünü" söylediği belirtiliyor.

Hollywood yıldızı Johnny Depp'in Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Salman ile olan yakın dostluğu dikkat çekmeye devam ediyor. Vanity Fair'in haberine göre, Depp'in Prens bin Salman ile geçirdiği zaman zarfında, 2018'de İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı hakkında sorular sorduğu belirtildi.

'SÖYLEDİĞİMİ YANLIŞ ANLADILAR'

Prens bin Salman, Kaşıkçı'nın ölümüyle ilgili olarak Depp'e, gazetecinin "bir casus olduğunu ve tutuklanması emrini kendisinin verdiğini ancak yanlış anlama sonucunda öldürüldüğünü" açıkladı. Bu açıklamalar, Kaşıkçı cinayetinin arkasındaki sebepler ve sorumluluklar hakkında devam eden tartışmalara yeni bir perspektif ekliyor.

Suudi Arabistan'da geçirdiği süre zarfında, Depp ülkedeki kültürel değişimlere de tanıklık ettiğini belirtti. 60 yaşındaki aktör, bu deneyimlerin kendisine Suudi Arabistan hakkında yeni bir bakış açısı kazandırdığını ifade etti.

Bu arada, Johnny Depp'in Veliaht Prens ile olan ilişkisi ve Suudi Arabistan'ın kültür elçisi olarak muhtemel bir rolü, Batı medyasında eleştiri konusu olmaya devam ediyor. Ancak Depp, bu eleştirilere rağmen, Suudi Arabistan'daki kültürel devrimlere tanıklık etmenin kendisi için önemli bir deneyim olduğunu vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN