Kıyamet günlerinde ortaya çıkan o balık yine ortaya çıktı! Yine büyük deprem mi geliyor? Önceki depremlerde de ortaya çıkmıştı

Kıyamet günlerinde ortaya çıkan o balık yine ortaya çıktı! Yine büyük deprem mi geliyor? Önceki depremlerde de ortaya çıkmıştı

Dünya üzerindeki balıkçılardan felaket tellalı olan balık duyuruldu. Kıyametin habercisi olan bu balık tehlikenin adresi olarak biliniyor. Balıkçılar tarafından gelen haber ile birlikte kıyamet balığı bölgede yer alan insanların deprem alametlerinden birisi olarak kabul ettiği görülüyor. Yeni bir deprem mi geliyor? İşte tüm detaylar...

DÜNYANIN GÖZÜ BU BALIKTA

Kıyamet günü balığı olarak bilinen bu balık türü tüm dünyayı ayağa kaldırdı. Son yıllarda dünya üzerinde yaşanan felaketlerin ardı arkası kesilmezken bu balığın görülmesi endişeleri artırdı. Koronavirüs pandemisi, Rusya ile Ukrayna savaşı, ülkemizde yer alan Kahramanmaraş depremi ile birlikte kıyamet balığının ortaya çıkması gündemi sarstı.

Dalgıçlar tarafından Tayvan kıyılarında tespit edilen bu balık tehlikenin adresi olarak kabul ediliyor. Twitter üzerinden paylaşılan bir gönderi ile dalgıçların balık ile karşılaşma anları paylaşıldı.

140409-oarfish-jms-1946-71c3c6f04451c56db84f9f6efd0dbbbf-1.jpg

BÜYÜK DEPREM ALAMETİ

Halk arasında "Kıyametin Habercisi" olarak adlandırılan bu balık dünya üzerinde paniğe yol açtı. Balıkçıların peş peşe karşılaşmasıyla birlikte halk işini gücünü bırakarak sahile doğru yol alıyor. Balığı görmek adına kıyıya akın eden vatandaşların endişesi büyüyor.

Oldukça nadir olan bu balık türü genellikle felaketlerden önce kendisini gösterdiği söyleniyor. Kıyamet habercisi olan balık 2011 yılında Japonya'daki Fukushima depreminden önce de bu balığın ortaya çıktığı bilgisi paylaşıldı.

exawc6uveaaahww.jpg

KIYAMET BALIĞI GÖRÜNTÜLENDİ

İnsan boyutundan oldukça büyük olan kıyamet balığı dalgıçlar tarafından Tayvan kıyılarında görüntülendi. Bölge insanı tarafından büyük deprem öncesinde görüldüğü iddia edilen kıyamet balığının yeni bir deprem habercisi olduğu iddia ediliyor.

Deprem iddası ile endişelenen vatandaşlar tedbir almaya başladı. Deprem alameti olarak kabul edilen "Kıyamet Balığı" görüntüleri haberimizin devamında yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN