Maldivler balayı çiftinin kabusu oldu! Köpekbalığı saldırısına uğradılar: Adamın bacağı kopmak üzereyken...

Maldivler balayı çiftinin kabusu oldu! Köpekbalığı saldırısına uğradılar: Adamın bacağı kopmak üzereyken...

Balayı için Maldivler'i tercih eden çift pişman oldu. Kabusa dönen tatilde, çift köpekbalığı saldırısına uğradı. Büyük korku ve paniğe neden olan anların ardından çift hastaneye kaldırıldı. Adamın bacağı tam kopmak üzereyken...

Maldivler'de isimleri açıklanmayan bir balayı çifti, kaldıkları beş yıldızlı otelin plajında köpekbalığı saldırısına uğradı ve ciddi yaralanmalarla hastaneye kaldırıldı. Olayın yaşandığı Noonu Atolü'nde tatil yapan Rus vatandaşı çift, köpekbalığının saldırısına uğradığı sırada büyük bir korku ve paniğe kapıldı.

UZUN BİR İYİLEŞME SÜRECİ GEREKİYOR

Saldırı anında çiftten birinin bacağını koparmak üzere olan köpekbalığı, çevrede bulunanların hızlı müdahalesiyle kurtarıldı. Ancak, adamın ciddi şekilde yaralandığı ve uzun bir iyileşme süreci için ameliyat edilmesi gerektiği belirtildi. Doktorlar, çiftin tedavisinin sürdüğünü ve durumlarının stabil olduğunu açıkladılar.

Maldivler'de balayı çifti köpekbalığı saldırısına uğradı

Rus diplomat German Fyodorov, Sri Lanka merkezli Maldivler'i kapsayan büyükelçiliğin olaydan haberdar olmadığını belirtti. Tatilcilerin tedavisinin sürdüğü ve lüks otelden açıklama beklenildiği ifade edildi. Otel yetkilileri ise şu ana kadar herhangi bir resmi açıklama yapmamış durumda.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN