Navalniy'in son mesajı sosyal medyayı salladı: Vazgeçme lüksümüz yok

Rus muhalif lider Aleksey Navalniy'in gizemli ölümü ardından ortaya çıkan son video mesajı, Vladimir Putin'in yönetimine meydan okuyarak, sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı. "Vazgeçme lüksümüz yok" diyerek başladığı mesajında ölüm tehditlerine meydan okuyan Navalniy, baskıya karşı suskun kalınmaması gerektiğini vurgulayarak dünya çapında yankı uyandırdı.

Rusya'nın en ses getiren muhalifi Aleksey Navalniy, cezaevinde şüpheli bir şekilde hayatını kaybetti. Tutuklanmadan önce bıraktığı video, sosyal medyada hızla yayılarak, Vladimir Putin'in yönetimine karşı direnişin simgesi haline geldi.

"Vazgeçme lüksümüz yok," diye başlayan Navalniy, ölüm tehditlerine rağmen, mücadeleden vazgeçmeyeceklerinin altını çizdi. "Eğer beni öldürmeye karar verdilerse, bu, bizim inanılmaz güçlü olduğumuzun kanıtıdır," diyen Navalniy, baskı ve zulme karşı sessiz kalınmaması gerektiğini vurguladı.

"Kötülüğün kazanması için gereken tek şey, iyi insanların hiçbir şey yapmamasıdır," diyerek, Rus halkını ve dünya kamuoyunu harekete geçmeye çağırdı. Navalniy'in bu cesur ve umut dolu son mesajı, Putin rejiminin karşısında duranların sesinin asla kısılamayacağını gösterdi.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir