Öldüren TikTok akımı! 11 yaşındaki çocuk kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

Öldüren TikTok akımı! 11 yaşındaki çocuk kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

İngiltere'de TikTok'ta gördüğü bir akımı deneyerek kimyasal soluyan 11 yaşındaki çocuk, kalp krizi şüphesiyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Acılı aile, sosyal medya devine çocukları korumak için daha fazla önlem alınması yönünde çağrıda bulunurken TikTok sözcüsü, platformlarında böyle bir akımın yer almadığını belirtti.

Teknolojinin adeta içine doğan çocuklar, zamanlarının çoğunu geçirdikleri sosyal medyada gördükleri tehlikeli oyunlara başvurabiliyor. İngiltere'nin Lancaster kentinde, sosyal medya platformu TikTok'ta gördüğü bir akımı denemeye çalışan 11 yaşındaki Tommie-Lee Gracie Billington isimli çocuk hayatını kaybetti.

TİKTOK AKIMI CAN ALDI

Mirror'da yer alan habere göre, arkadaşında yatıya kaldığı sırada kimyasalların solunmasını içeren 'kromlama' denilen bir akımı denemeye çalışan Billington, kalp krizi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Küçük çocuk, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

'AİLEMİZ PERİŞAN DURUMDA'

Billington'ın büyükannesi Tina, "Tıpkı babası gibi altından bir kalbi vardı. Ailemiz perişan durumda." dedi. Tina, sosyal medya platformuna, çocukları korumak için daha fazla önlem alması yönünde çağrıda bulundu.

'PLATFORMDA BÖYLE BİR AKIM YOK'

Öte yandan konuya ilişkin açıklama yapan TikTok sözcüsü ise, platformda böyle bir akımın yer almadığını söyledi. Sözcü, 'kromlamanın' TikTok'a özgü bir trend olduğuna dair hiçbir kanıt olmadığını belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN