Pakistan'da intihar saldırısı: 2 ölü, 24 yaralı

Pakistan'da intihar saldırısı: 2 ölü, 24 yaralı

Pakistan'da, Pakistan Talibanı'nın (TTP) ateşkes anlaşmasının sona erdiğini duyurması ardından ülkenin Belucistan eyaletinde polisleri taşıyan araca yönelik intihar saldırısı düzenlendi. Saldırıda 1'i polis, 1'i de yoldan geçen bir çocuk olmak üzere 2 kişi hayatını kaybetti. 24 kişi yaralandı.

Pakistan'ın Belucistan eyaletinde polis aracına yönelik intihar saldırısında ilk belirlemelere göre bir polis ve bir çocuk hayatını kaybetti, 20'si polis 24 kişi yaralandı.

Ulusal basındaki haberlere göre, Kuetta şehrinin Baleli bölgesinde polisleri taşıyan araca yönelik intihar saldırısı düzenlendi. Saldırıda ilk belirlemelere göre, biri polis, diğeri çocuk 2 kişi yaşamını yitirdi, 20’si polis 24 kişi yaralandı.

ATEŞKES ANLAŞMASI SONA ERMİŞTİ

Belucistan'ın Hoshab bölgesinde, dün çıkan çatışmada güvenlik güçleri 10 militanı etkisiz hale getirmişti. Pakistan Talibanı (TTP), 10 Mayıs'ta İslamabad yönetimi ile başlatılan ateşkesin sona erdiğini ve militanlarına ülke genelinde güvenlik güçlerine saldırı emri verdiğini açıklamıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN