Polonya'da palalı dehşet: Yoldan geçenlere saldırdı

Polonya'da palalı dehşet: Yoldan geçenlere saldırdı

Polonya'da, bir kişi 50 santimetre uzunluğundaki pala ile yoldan geçenlere saldırdı. 4 kişi yaralandı, saldırgan ise gözaltına alındı.

Polonya'nın Torun şehrinde bu sabah elinde 50 santimetre uzunluğunda pala bulunan bir kişi kent merkezindeki Szosa Chelminska Caddesi yakınlarında yoldan geçenlere saldırdı. Saldırı sonucu 4 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Saldırı ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, saldırgan Pokoj Torunski Kavşağı yakınlarında yakalandı. Luca L. isimli 21 yaşındaki saldırgan etkisiz hale getirilerek gözaltına alınırken, yaralılar hastanede tedavi altına alındı. Torun polisi, yaralılardan 3’ünün durumunun iyi olduğunu ve taburcu edildiğini bildirdi.

Meydana gelen saldırı olayı ile ilgili Luca L.’nin uyuşturucu maddesinin etkisi altında olduğu, ailesinin polise haber verdiğini ancak polis gelene kadar L’nin saldırıyı gerçekleştirdiği öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN