Putin orta doğu ziyaretlerine BAE'de başladı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkesinin Ukrayna ile devam eden savaşına rağmen orta doğu ziyaretlerine başladı. Kremlin'den yapılan açıklamada, Putin'in resmi temaslarda bulunmak üzere Birleşik Arap Emirlikleri’ne (BAE) giderek Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid en-Nehyan ile bir araya geldiği aktarıldı.

Ukrayna - Rusya savaşı devam ederken Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin resmi temaslarda bulunmak üzere Birleşik Arap Emirlikleri’ne (BAE) gitti.

Kremlin tarafından yapılan açıklamada, “BAE Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid en-Nehyan ile yapılacak görüşmelerde, çok yönlü Rusya-BAE işbirliğinin daha da geliştirilmesine yönelik durum ve beklentilerin yanı sıra Orta Doğu bölgesindeki duruma vurgu yapan güncel uluslararası meselelerin ele alınması bekleniyor” denildi.

putin3.jpg

Devlet Başkanı Putin'in daha sonra Suudi Arabistan'a geçerek, ülkenin Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile görüşmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN