Raporlara göre kıyamet bu tarihte kopacak! Dünyanın sonuna 27 yıl kaldı: O tarihte hayat sona erecek...

Raporlara göre kıyamet bu tarihte kopacak! Dünyanın sonuna 27 yıl kaldı: O tarihte hayat sona erecek...

Tüm dünyanın merakla beklediği kıyamet gününe dair tahminler yapılmaya devam ediliyor. Dünya çapında yaşanan olaylar ile uzman isimler birçok faktörü bir araya getirerek dünyanın sonuna kalan süreye dair öngörülerini paylaştı. Kıyamet günü olarak hesaplanan verilerde süper bilgisayar, 2050 yılında dünyanın sonunun geleceğini belirtti. İşte tüm detaylar...

O TARİHTE YAŞAM YOK OLACAK

Son zamanlarda sık sık gündemde yer alan kıyamet tarihine dair açıklamalar gelmeye devam ediyor. Sosyal medyanın gündemine oturan kıyamet tahmini üzerine meraklı araştırmalar başladı. Milyarlarca insanın tek bir çatı altında buluştuğu kıyamet günü tüm yaşayanların ölümü tadacağı gün olarak biliniyor. Dünyanın sonunu sık sık araştıran insanlık ise tek gerçek altında araştırmalarına devam ediyor.

Ölümün gerçek olduğu dünyada ne zaman geleceği bilinmezken dünyanın sonu ile tüm yaşamın son bulması bekleniyor. Araştırmalarda merak edilen sorulardan birisi ise dünya üzerinde yaşayanların kıyamet gününü veya dünyanın sonunu görüp göremeyeceği oldu.

Küreselde yaşanan olaylar ile süper bilgisayara dünyanın sonunun hazırlanması istendi. Dünya çapında yaşanan kirlilik ve doğum oranları göz önüne alındığında hesaplamalar korku verici oldu. Süper bilgisayarın söylediklerine göre kıyamet ya da dünyanın sonu oldukça yakın.

climatedisaster.png

KIYAMETE KALAN SÜRE AÇIKLANDI

Süper bilgisayar tarafından cevaplanan kıyamet sorusuna dair gelen veriler ise insanlığa korku saldı. Kıyamet gününe ya da dünyanın sona kalan sürenin son 27 yıl kaldığını belirten bilgisayar dünya gündeminde yer aldı.

Dünyanın en iyi üniversite profesörlerinin bir araya gelmesiyle 1973 yılında oluşturulan makine ile doğal kaynaklar ve hayati minerallerin mevcudiyetinde büyük bir düşüşün yaşandığı gibi tahminlerin daha öncesinde isabetli olduğu biliniyor.

Tahminleriyle dünya gündeminde sık sık yer alırken doğum oranları ile kirlilik seviyeleri gibi çeşitli faktörleri hesaba katarak dünyanın sonuna dair tahminlerde bulundu.

vecher-gorod-ogni-nebo.jpg

O TARİHTE DÜNYANIN SONU GELECEK

Süper bilgisayar tarafından paylaşılan verilere göre 2050 yılında dünyanın sonunun gelmesi bekleniyor. 2022 tahmini gezegenin kritik bir durumda olacağını belirten süper bilgisayarın tahmini tutması ile insanlık paniğe sürüklendi. Süper bilgisayar tarafından paylaşılan tahminlerin ürkütücü olmasıyla birlikte bu durumlara karşı önlemler alınması gerektiği belirtiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (13)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
13 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN