İngiltere’de başbakanlık ofisine araba çarptı: Polis ‘terörle ilişkisi yok’ diyor

İngiltere’de başbakanlık ofisine araba çarptı: Polis ‘terörle ilişkisi yok’ diyor

İngiltere başkenti Londra'da bir kişi, Başbakanlık Ofisi 10 Numara'nın dışındaki kapılara aracıyla çarptı. Sürücü gözaltına alınırken, Başbakan Rishi Sunak'ın olay sırasında ofisinde olduğu bildirildi.

İngiliz polisinden yapılan açıklamada, yerel saatle 16.20 civarında, bir otomobilin Başbakanlık Ofisi 10 Numara'nın dışındaki ana kapılara çarptığı kaydedildi.

Açıklamada, olayın ardından polisin, cezai hasar ve tehlikeli araç kullanma suçlamasıyla bir kişiyi gözaltına aldığı ifade edildi. Herhangi bir yaralanmanın rapor edilmediği belirtilen açıklamada, soruşturmanın sürdüğü duyuruldu.

iiciicciciic

CADDE TRAFİĞE KAPATILDI

İngiltere'nin başkenti Londra'da aracıyla Başbakanlık Ofisi 10 Numara'nın dışındaki kapılara çarpan kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Olayın ardından Başbakanlık önündeki Whitehall Caddesi trafiğe kapatılırken, kaza esnasında İngiltere Başbakanı Rishi Sunak'ın ofisinde olduğu söylendi.

Polis teşkilatından daha sonra yapılan bir açıklamada, olayın terörle ilişkilendirilmediği kaydedildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN