Ronaldo'ya milli takım kampında büyük şok

Ronaldo'ya milli takım kampında büyük şok

Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo Dünya kupası öncesi girdiği Milli Takımı'nın kampında büyük şok yaşadı. Ronaldo ile Bruno Fernandes'in buluşması sosyal medyada gündem oldu. Fernandes’e elini uzatan ve eli bir süre havada kalan Ronaldo şaşırttı.

Manchester United'da sıkıntılı günler yaşayan dünyaca ünlü Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, kulübü ve Teknik Direktör Erik ten Hag hakkında sert açıklamalar yapmıştı.

İngiliz basını Ronaldo'nun bu açıklamalarının takım içinde huzursuzluklara neden olduğu iddia edilmişti. Bu iddiaları güçlendirecek bir gelişme Portekiz Milli Takımı'nın Dünya Kupası kampında yaşandı.

Manchester United forması giyen Cristiano Ronaldo ve Bruno Fernandes, Portekiz Milli Takımı için toplandıkları kampta soyunma odasında karşılaştı.

Portekiz Futbol Federasyonu’ndan yayınlanan görüntülerde, Ronaldo’nun yanından geçen Bruno Fernandes, takım arkadaşına ilk anda selam vermedi. Bruno Fernandes’e elini uzatan ve eli bir süre havada kalan Ronaldo’nun surat ifadesindeki şaşkınlık gözlerden kaçmadı.

Fernandes’in Ronaldo’ya sergilediği soğuk ve ilgisiz tavır, Ronaldo’nun kulüp ve hocası hakkında yaptığı açıklamalara tepki olarak yorumlandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN