Rusya yine Ukrayna'yı bombaladı!

Rusya yine Ukrayna'yı bombaladı!

Rusya, bir yılı aşan Ukrayna işgalinde bu sefer de Herson kentinde bir apartmanı vurdu. Bombardıman saldırısında can kaybı ve yaralanma olmadığı fakat bir binanın ağır hasar aldığı ve o binada yaşayanların tahliye edildiği açıklandı.

Rus işgaliyle bir yılı aşkın süredir mücadele veren Ukrayna'da gece saatlerinde hareketli saatler yaşandı. Ukrayna Acil Durumlar Servisi’nden yapılan açıklamada bugün 00.45 sıralarında Rus ordusu Herson kentinde bombardıman saldırısı düzenledi.

rr.jpg

Rusya’nın bombardımanında, 9 katlı bir apartmanın hedef olduğu ve saldırı sonrası olay yerine giden ekiplerin, binada çıkan yangın nedeniyle mahsur iki kişiyi kurtardığı ve yedi kişiyi de tahliye ettiği bildirildi. Saldırıda can kaybı ya da yaralanma olmazken, dokuz katlı apartmanın beş katının ağır hasar aldığı açıklandı.

rrr.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN