Sadece oyun oynayarak para kazanmak ister misiniz? O şirket saatlik 7.000 TL maaş veriyor! Başvurular başladı!

Sadece oyun oynayarak para kazanmak ister misiniz? O şirket saatlik 7.000 TL maaş veriyor! Başvurular başladı!

Bu fırsatı kaçırmak istemeyeceksiniz! Barbie serisiyle ünlü ABD merkezli oyuncak üreticisi Mattel, yeni UNO oyunu için oldukça ilginç bir iş ilanı yayınladı. Sıradışı bu işte bir aylığına işe alınacak kişiye saatte 7.000 TL ödeme yapacak. Başvurular ne zaman nasıl yapılacak? İşte ayrıntılar...

Mattel, yeni geliştirilen UNO Quatro oyununu test etmek için "Şef UNO Oyuncusu" arayışında. Bir aylığına işe alınacak bu kişiye saatte 277,77 dolar ödenecek. Günde 4 saat, haftanın 4 günü çalışacak olan aday, bir haftada 4,444 dolar kazanacak ve bir ayın sonunda toplamda 17,777 dolar gelir elde edecek.

SAATTE 7.000 TL ÜCRET

gfdgdf.jpg

Bu ücret, Türk Lirasına çevrildiğinde saatlik 7 bin küsür lirayı aşıyor. Adaylar, ABD'deki New York şehrinde hiç tanımadığı kişilerle UNO Quatro oyunu oynayacak ve sosyal medya için içerikler hazırlayacaklar.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Başvurular için adaylardan kendilerini tanıttıkları ve unutulmaz UNO oyunlarıyla ilgili anıları anlattıkları bir video hazırlamaları isteniyor. Başvurular, UNO'nun TikTok hesabı üzerinden alınacak ve son tarih 10 Ağustos olarak belirlendi. İşe başlama tarihi ise 13 Eylül olarak açıklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN