Şehit Yusuf Ataş’ın vasiyetini içeren görüntüler yürekleri dağladı

Şehit Yusuf Ataş’ın vasiyetini içeren görüntüler yürekleri dağladı

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde şehit düşen Piyade Astsubay Yusuf Ataş’ın vasiyetini içeren görüntüler ortaya çıktı. Ataş'ın vasiyesindeki ifadeleri yürekleri dağladı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Kuzey Irak'ta Pençe-Kilit operasyon bölgesinde taciz ateşi sonucu Piyade Astsubay Yusuf Ataş'ın (21) şehit olduğunu duyurdu. Elazığlı şehit Ataş'ın vasiyetini içeren görüntüler ortaya çıktı.

Elazığ’ın Kovancılar ilçesi nüfusuna kayıtlı olan şehit Piyade Astsubay Yusuf Ataş vasiyetinde lösemili bir kız çocuğunun hayatı boyunca tüm masraflarının karşılanmasını ve bayramlarda anne ile babasının ziyaret edilerek ellerinin öpülmesini istedi.

EN ÇOK İSTEDİĞİM ŞEY, BİR TANE KIZ ÇOCUĞUM OLSUN...

Yusuf Ataş Ataş’ın video kaydına aldığı vasiyetinde, “Benim vasiyetim. Hayattan en çok istediğim şey, bir tane kız çocuğum olsun istiyorum. Eğer ölürsem bir tane lösemili kız çocuğunun hayatı boyunca tüm masraflarını karşılayın. Benim vasiyetim budur. Bir de bayramda gidin annemim babamın elini öpün.” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN