Afganistan’da bakanlık yakınında patlama: 6 ölü, 12 yaralı

Afganistan’da bakanlık yakınında patlama: 6 ölü, 12 yaralı

Afganistan başkenti Kabil’deki Dışişleri Bakanlığı binasının yakınlarında gerçekleşen intihar saldırısında şimdiye kadar 6 kişinin hayatını kaybettiği, 12 kişinin ise yaralandığı tespit edildi.

Afganistan’ın Kabil kentinde bulunan Dışişleri Bakanlığı binasının yakınlarında bombalı saldırı düzenlendi.

Kabil Emniyet Müdürlüğü Sözcüsü Halid Zedran, saldırganın bakanlığın bulunduğu sokağın girişindeki kontrol noktasına yaklaştığı sırada güvenlik güçlerince etkisiz hale getirildiğini ve bu esnada üzerindeki bombanın infilak ettiğini belirterek 6 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.

TALİBAN’DAN SES YOK

Kabil'in en büyük sağlık merkezlerinden Acil Durum Hastanesi’nin sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, Dışişleri Bakanlığı yakınında düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybeden 2 kişinin cansız bedenlerinin hastaneye getirildiği duyuruldu. Açıklamada, saldırıda aralarında biri çocuk 12 kişinin yaralandığı kaydedildi.

Taliban yetkililerinden henüz açıklama yapılmazken saldırıyı üstlenen olmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN