Kremlin'den Putin-Zelenskiy zirvesi açıklaması

Kremlin'den Putin-Zelenskiy zirvesi açıklaması

Rusya-Ukrayna-Türkiye üçlü dışişleri bakanları zirvesi devam ederken, Kremlin Sarayı'ndan açıklama geldi. Açıklamada, "Türkiye'deki toplantıda Ukrayna tarafı Putin ve Zelensky görüşmesini teklif etti. Görüşmenin yolu açılabilir." denildi.

Tüm dünyayı rahatlatması beklenen ve uzlaşma kararının beklendiği zirve devam ederken, Kremlin Sarayı'ndan dikkat çeken bir açıklama geldi.

Yapılan açıklamada, "Türkiye'deki toplantıda Ukrayna tarafı Putin ve Zelensky görüşmesini teklif etti. Görüşmenin yolu açılabilir." denildi.

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etmesinin 15. gününde Rusya ve Ukrayna Dışişleri Bakanları ilk kez bugün Antalya’da, Türkiye’nin çağrısı üzerine masaya oturdu. Dünya Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitri Kuleba’nın katıldığı toplantı Regnum Carya Otel'de saat 11.25 itibarıyla başlamıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN