Rusya Ukrayna müzakerelerinde 4. tur için tarih belli oldu

Rusya Ukrayna müzakerelerinde 4. tur için tarih belli oldu

Rusya ve Ukrayna arasındaki devam eden müzakerelerin 4’üncü turunun yarın yapılmasının planlandığını açıklandı.

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali 18 gündür devam ediyor. Rusya ile Ukrayna arasındaki 3. tur müzakereler 7 Mart'ta yapılmış ve görüşme sonrası Rusya heyeti, "Ukrayna ile Rusya arasındaki müzakereler devam edecek" açıklaması yapmıştı. Ukrayna heyeti de " Rusya ile müzakerelerde insani yardım koridorları konusunda olumlu gelişmeler oldu" açıklamasını yapmıştı.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya-Ukrayna arasındaki müzakerelerin 4’üncü turunun yarın yapılmasının planlandığını açıklayarak, görüşmenin videokonferans yoluyla yapılabileceğini aktardı.

Öte yandan Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy’in danışmanlarından Oleksiy Arestovych Ukrayna basınına verdiği demeçte, Rusya-Ukrayna arasındaki müzakerelerin şu anda devam ettiği ifade etmiş, Mariupol’daki durumun özellikle Ukrayna makamlarının odak noktası olduğunu aktarmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN