Trump'tan ilginç 'seçim vaadi': Seçilirsem rakiplerimi tutuklayacağım

Trump'tan ilginç 'seçim vaadi': Seçilirsem rakiplerimi tutuklayacağım

Yedi yıl önceki başkanlık seçimlerinde "seçilirse Hillary Clinton'ı tutuklatacağını" söyleyen eski ABD Başkanı Donald Trump, 2024'te de yeniden başkan seçilirse siyasi rakiplerini tutuklatacağını açıkladı.

Son dönemde 2020 seçimlerinde yaptığı iddia edilen yolsuzluk davalarıyla gündemde olan eski ABD Başkanı Donald Trump, Cumhuriyetçi kimliğiyle tanınan televizyoncu Glenn Beck'e röportaj verdi.

Beck, röportajda, Trump'ın 2016 seçim kampanyası boyunca sık sık söylediği ama göreve gelince uygulamadığı "Hillary Clinton'ı hapse attıracağı" iddiasını kendisine sordu.

'İNSANLARI HAPSE Mİ ATACAKSINIZ?'

The Guardian'ın aktardığına göre; "Clinton'ı hapse atmadığınız için pişman mısınız? Ve tekrar başkan olursanız insanları hapse atacak mısınız?" diye soran Beck'e yanıt veren Trump, "Başka şans yok, çünkü onlar da aynısını bize yapıyor" dedi.

Trump, mitinglerinde Başkan Joe Biden dahil tüm siyasi rakipleri için "tutuklama" sloganları attırırken, kendisi de dört farklı davada 91 suçlamayla yargılanıyor. Suçlu bulunması halinde ise geri kalan yaşamını hapishanede geçirebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN