Üç parmaklı uzaylı mumyası iddiası: Peru'daki mağarada ortaya çıktı

Üç parmaklı uzaylı mumyası iddiası: Peru'daki mağarada ortaya çıktı

Bir grup belgeselcinin, üç parmaklı mumyalanmış bir uzaylı kalıntısı bulduklarını iddia etmeleri uluslararası kamuoyunda büyük bir tartışma yarattı. Kalıntıların insan yapımı heykeller olmadığını aynı zamanda DNA testlerinin bu mumyaların bin yıldan daha eski olduğunu ortaya koyduğunu belirtti.

Geçen yıl Meksika meclisinde sergilenen ve uzaylılara ait olduğu iddia edilen kalıntılarla ilgili yeni ve çarpıcı bilgiler kamuoyuyla paylaşıldı. Belgeselciler Serena DC ve film yapımcısı Michael Mazzola, üç parmaklı bir canlının kalıntılarının bulunduğunu iddia etti ve bu iddialarını desteklemek için çeşitli kanıtlar sundu.

DETATLI İNCELEMELER YAPILIYOR

Belgesel yapımcıları, kalıntıların "insan yapımı heykeller" olmadığını ve DNA testlerinin bu mumyaların bin yıldan daha eski olduğunu ortaya koyduğunu belirtti. Peru'daki bir mağarada bulunan kalıntıların röntgeninin çekildiği ve detaylı incelemelerin yapıldığı ifade edildi.

DNA'NIN YÜZDE 30 BİLİNMİYOR

Serena DC ve Michael Mazzola, gelecek hafta yapacakları sunumda "uzaylı kalıntıları" olduğunu iddia ettikleri kalıntıların detaylarını paylaşacaklarını duyurdu. 1.2 metre uzunluğundaki kalıntıların DNA'sından yapılan analizlerde, genetiğinin değiştirildiği ve DNA'nın yüzde 30'unun bilinmediği belirtildi.

Özellikle, incelemeler sırasında "uzaylının" 3 parmaklı ellerinin röntgeninin çekildiği ve bu bilgilerin kamuoyuyla paylaşıldığı belirtildi. Ancak, belgeselciler "uzaylı bulduklarını" iddia etmek yerine, yeni bir tür bulduklarına inandıklarını ve daha fazla araştırma yapılması gerektiğini vurguladılar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN