Ukrayna'yı işgal girişimi kabusa dönen Rusya'dan tehdit: ABD'yi yok ederiz

Ukrayna'yı işgal girişimi kabusa dönen Rusya'dan tehdit: ABD'yi yok ederiz

Ukrayna savaşında birinci yıl geride kalmasına rağmen Kiev'e ulaşamayan Rusya nükleer silah kartını yine gösterdi. Tehditlerine her fırsatta devam eden Putin iktidarı bu kez tehdit dozunu yükseltti. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yakınlığı ile bilinen Güvenlik Konseyi Sekreteri Nikolay Patruşev, Rusya'nın varlığının tehdit edilmesi halinde ABD'nin 'yok edilebileceğini' dile getirdi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yakınlığı ile bilinen Güvenlik Konseyi Sekreteri Nikolay Patruşev, Moskova'nın 'ABD dahil herhangi bir düşmanı yok edecek altyapıya sahip olduğunu' söyledi. Rossiyskaya Gazeta'ya konuşan Patruşev, Rusya'nın varlığının tehdit edilmesi halinde ABD'nin 'yok edilebileceğini' dile getirdi.

NATO'nun Ukrayna'ya desteğini de kınayan Patruşev, şu ifadeleri kullandı:

"NATO ülkeleri çatışmanın bir tarafı. Ukrayna'yı büyük bir askeri kamp haline getirdiler. Ukrayna birliklerine silah ve mühimmat gönderiyorlar."

'ABD VE UŞAKLARI...'

Daha önce de Batı'ya yönelik eleştirel çıkışlarıyla gündeme gelen Patruşev, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "ABD ve uşakları, Rusya'ya karşı nefret tohumları ekiyor" demişti.

Washington'un kendi uydurduğu 'ayrıcalıklı olma' teorisine dayanarak uluslararası hukukta hileler yapmaya, dünyaya kendi değerlerini ve şartlarını dikte etmeye ve dayatmaya, ortaklar yerine tebaalara sahip olmaya alıştığını savundu.

Gazete Duvar'ın aktardığına göre Patruşev, şöyle konuşmuştu:

"Bu nedenle, ABD ve uşakları, Rusya'dan bir düşman yaratarak, ülkemize ve halkına karşı nefret tohumları ekiyor, Rus dünyasını itibarsızlaştırmaya çalışıyor, dünya toplumuna ülkemizle cepheleşmeyi dayatıyor."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN