Ünlü kahin Nostradamus 2024 kehanetiyle ortalığı salladı! Kötünün kötüsü geliyor, eğer olursa hepimiz yandık

Ünlü kahin Nostradamus 2024 kehanetiyle ortalığı salladı! Kötünün kötüsü geliyor, eğer olursa hepimiz yandık

Dünya üzerinde bilinen kahinlerden olan Nostradamus'un 2024 yılına ait kehanetleri bulundu. Sosyal medyada viral olan kehanetler gündeme bomba gibi düştü. 500 yıl önce yaşayan Nostradamus'un kehanetleri merak uyandırdı. İşte o kehanetler

Günümüze dair birçok kehanette bulunan Fransız astrolog ve kahin Nostradamus, yeni kehanetiyle gündeme geldi. 2024 yılı için paylaşılan kehanetleri sosyal medyada viral oldu. Dünya üzerinde büyük bir yer edinen Adolf Hitler'in yükselişini, Başkan John F. Kennedy'nin vurulmasını, Kovid salgınının başlangıcını ve 2022 yılındaki ekonomik kriz olaylarını bilmişti. 2024 kehaneti ise milyonların yüreğine korku saldı.

"BÜYÜK OKYANUS DEHŞETE DÜŞECEK"

Nostradamus, kehanetleriyle birçok tarihi olay gündeme geldi. 2024 yılı için kehaneti ortaya çıkan Nostradamus felaketi duyurdu. Fransız kahin, 2024 yılına dair kehanetinde uluslararası çatışmaların yükseleceğini tahmin ediyor.

Yaklaşık olarak 500 yıl öncesinde yaşamış olan Nostradamus'un kitabında, "Kızıl düşman korkudan saracak ve büyük okyanus dehşete düşecek" ifadeleri yer aldı. İncelemelerin ardından bu yazılanlardaki "Kızıl Düşman" ifadesinin Çin'in olabileceği düşünüldü. Yazıda geçen "Büyük okyanus" ifadesinin ise, Hint Okyanusu'nda savaşın gerçekleşeceğini işaret ettiği paylaşıldı.

nero-252863-165536

DÜNYA KURUYACAK

Nostradamus'un kitabında yer alan bir diğer kehanet ise, günümüzde Türkiye'de yer alan bir sorun olduğu dikkat çekti. 2024 yılına dair kehanetin yazıldığı kitapta, "Kuru dünya daha da kuraklaşacak ve büyük seller meydana gelecek" ifadeleri yer aldı.

Günümüzde yaşanan kuraklığın 2024 yılında da devam etmesi öngörülüyor. Büyük bir tsunaminin yaklaştığını işaret eden Nostradamus, mahsullerin yok olmasıyla kıtlık konusunda da öngörüleri bulunuyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN