Yok böyle bir rekor: İşte dünyanın en çok uçan insanı

Yok böyle bir rekor: İşte dünyanın en çok uçan insanı

American Airlines'da çalışan Bostonlu bir kadın, havayolu şirketinde 65 yıl uçuş görevi yaparak Guinness Dünya Rekorlar kitabına girdi.

Guinness Dünya Rekorları, 86 yaşındaki Bette Nash'in 1957'de uçuş görevlisi olarak çalışmaya başladığını ve işine bugüne kadar herhangi bir aksama olmadan devam ettiğini doğruladı.

AYNI ZAMANDA DÜNYANIN EN ESKİ UÇUŞ GÖREVLİSİ

Nash, kariyerinin çoğunu, engelli oğluyla ilgilenmesine imkan tanıyan New York-Boston-Washington hattı üzerinde çalışarak geçirdiğini söyledi.

Guinness, Nash'in aynı zamanda dünyanın en eski uçuş görevlisi olduğunu bildirdi.

Nash, 2017'de şirketle 60. yılını kutlarken, yaptığı işin ilk günlerinden bu yana önemli ölçüde değiştiğini söylemişti. WJLA-TV'ye konuşan Nash, "Belli bir boyda olman gerekiyordu, belli bir kiloda olman gerekiyordu. Eskiden korkunçtu. Birkaç kilo aldığın durumda zayıflaman gerekiyordu. Yoksa maaşını keserlerdi" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN