Yumurtayı mikrodalgada pişirmeye çalışırken felaketi yaşadı! Yüzüne kimse bakamıyor, asla eskisi gibi olmayacak

Yumurtayı mikrodalgada pişirmeye çalışırken felaketi yaşadı! Yüzüne kimse bakamıyor, asla eskisi gibi olmayacak

Mikrodalga fırında yumurta pişirmek isterken bomba gibi patlamayla karşılaşan talihsiz kadının yüzü tanınmaz hale geldi. Sosyal medyadan fotoğrafını paylaşan 37 yaşındaki kadın, .ok acı çektiğini söyledi. İşte, patlama sonrası kadının yanan yüzü...

İngiltere'de yaşayan Shafia Bashir adlı kadın, mikrodalga fırında bir kupa bardağının içine koyduğu yumurtayı pişirmeye çalıştı.

yuzunde-yumurta-patlayan-kadin-2.jpg

Eski kayınvalidesinden öğrendiği bir yöntem olduğunu belirten 37 yaşındaki kadın, fincanı fırından çıkardıktan sonra yumurtanın patladığını ve yüzünün yandığını söyledi.

Son halinin fotoğraflarını paylaşan Shafia Bashir, dayanılmaz acılar içinde olduğunu söyledi.

yuzunde-yumurta-patlayan-kadin-1.jpg

"SOĞUK KAŞIĞI SICAK BARDAĞIN İÇİNE KOYAR KOYMAZ..."

"Üç yıldır bu yöntemle yumurta pişiriyordum, ilk kez böyle bir şey oldu" diyen Shafia Bashir, "Kettle'da ısıttığım suyu bardağın yarısına kadar doldurdum. İçine tuz ve yumurta koydu. Sadece 1 dakika mikrodalga fırında ısıttım. Ancak pişmemişti, bu yüzden 1 dakika daha ısıttım. Çıkardıktan sonra soğuk kaşığı bardağın içine koyar koymaz yumurta patladı. Çok sıcaktı ve yüzümü haşladı. Yüzümü musluğun altına soktum. Sonra da hastaneye gittim" diye konuştu.

yuzunde-yumurta-patlayan-kadin-4.jpg

yuzunde-yumurta-patlayan-kadin-3.jpg

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN