Dünyanın ilk gerçek boyutlu Godzilla parkı açılıyor

Dünyanın ilk gerçek boyutlu Godzilla parkı açılıyor

Dünyanın ilk gerçek boyutlu Godzilla parkı Japonya'da açılıyor. Parkta yer alan dev Godzilla heykeli ise 55 metre uzunluğa, 25 metre genişliğe ve 23 metre yüksekliğe sahip.

Japonya’nın Awaji adasında yaz başında açılması planlanan tema parkı Nijigen no Mori Park’ın açılışı koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle ertelendi. Yeniden ziyarete açılması planan parkta, dünyanın ilk gerçek boyutlu Godzilla modeliyle tanıtımını gerçekleştirdi.

dunyanin-ilk-gercek-boyutlu-godzilla-parki-japonyada-aciliyor-1004-dhaphoto1

İlerleyen günlerde kapılarını ziyaretçilerine açmayı hedefleyen tema parkın, 500 binden fazla kişinin ziyaret edeceği tahmin ediliyor.

Parkta yer alan Godzilla'nın 55 metre uzunluğa, 25 metre genişliğe ve 23 metre yüksekliğe sahip olduğu kaydedildi.

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN